Om PACTIUS

Et samlet overblik

Mange virksomheder og offentlige organisationer oplever problemer med at holde styr på deres kontrakter. De mangler et samlet overblik og et redskab, der kan sikre, at kontrakter hurtigt kan findes, og at genforhandling og prisregulering sker til tiden. Manglende regulering og misligholdelse af kontrakter kan i mange henseender føre til unødvendige omkostninger.

 

PACTIUS er et effektivt kontraktstyringssystem, der imødekommer problemstillinger som disse. PACTIUS er udviklet af advokatvirksomheden Bech-Bruun og Gestion og er et kontraktstyringssystem, der på en nem og intuitiv måde sikrer et samlet kontraktoverblik og en effektiv styring af virksomhedens kontrakter herunder rettigheder og forpligtelser.

_DSC4553 (Kopier) (Kopier)
pactius2

Mere end et kontraktarkiv

PACTIUS er et kontraktstyringssystem, der kan håndtere alt fra de komplekse kontrakter til simpel opbevaring. Med PACTIUS skal det være nemt, hurtigt og intuitivt at arbejde med kontrakter – uafhængigt af virksomhedens størrelse og kontrakternes kompleksitet og omfang.

 

PACTIUS består derfor af en række funktioner, der muliggør en nem og enkel tilgang til kontraktstyring. På en simpel måde sikrer PACTIUS både et samlet kontraktoverblik og en effektiv styring af virksomhedens rettigheder og forpligtelser.

Simpel opbevaring og styring

Overblik og søgning skal være nemt og intuitivt. I PACTIUS er det nemt at få overblik over kontrakter, forpligtelser og opgaver. Du får en simpel oversigt over alle dine kontrakter med en nem mulighed for at søge eller filtrere i kontrakterne og dokumenterne. Du kan derudover nemt få en oversigt over egne og andres opgaver og se, om opgaven er løst til tiden eller ej.

 

Alle informationer kan også nemt ændres i PACTIUS. Oprettelser, ændringer mv. kan ske med få klik og på enkeltstående skærmbilleder.

test1 (Kopier) (Kopier)

Overblik over komplekse kontrakter

En kontrakt er ofte en del af en større helhed. Dette gælder fx større aftalekomplekser, hvor man hurtigt kan miste det samlede overblik. Med PACTIUS kan du nemt relatere kontrakter til hinanden, så du har overblik over fx underliggende tillægsaftaler, garantier, leveranceaftaler, tvister mv. i sit samlede aftalekompleks.

 

I PACTIUS kan selv de største og mest komplekse kontrakter deles op i relevante, fornuftige og overskuelige bestanddele. PACTIUS gør det muligt at strukturere sine aftaler på en måde, så hver enkelt kontrakt er overskuelig, samtidig med at man har det store overblik i det samlede kontraktkompleks.

tag_icon2
Support
Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer eller har brug for hjælp.

tag_icon3
Alle enheder
PACTIUS virker på alle enheder, så du altid kan tilgå dine kontrakter.

tag_icon4
Vedligeholdelse
Når du vælger PACTIUS, er prisen også inklusiv løbende opdatering og nye funktioner.

Brug for hjælp?

Få hjælp på support@pactius.com eller ring +45 7027 0127