Implementering

Sikker implementering

PACTIUS er et kontraktstyringssystem, der kan implementeres hurtigt og effektivt i organisationen uden brug af tekniske ressourcer og i den takt, som forretningen har brug for det.

 

PACTIUS er udviklet med henblik på at kunne tilgås direkte fra en intern browser uden installation af særlige ‘plug-ins’ eller lignende. PACTIUS kræver heller ingen installation hos kunden. Løsningen er lavet med henblik på at kunne afvikles på forskellige enheder fx PC, laptops, tablets og smartphones. Du kan her downloade et teknisk fact sheet om PACTIUS og læse nærmere om implementeringen og sikkerheden.

_DSC4896_2 (Kopier)
microsoft azure

Høj datasikkerhed

I PACTIUS er høj datasikkerhed en topprioritet. Systemet kører på den ISO-certificerede Microsoft Azure-platform, og alle data er sikkert opbevaret inden for EU’s grænser i Microsofts datacentre i Dublin og Amsterdam. Azure er Microsofts platform til sky-løsninger, som er en voksende samling af komplementerende tjenester og en af de førende og mest sikre driftsplatforme til afvikling af sky-baserede løsninger.

 

PACTIUS kan bruges af alle – enten af en enkelt person, en afdeling i en virksomhed, et selskab eller en hel koncern. Du kan også tildele segmenteret adgang, så adgangen begrænses til individuelle forretningsenheder.

Brug for hjælp?

Få hjælp på support@pactius.com eller ring +45 7027 0127